Pasākuma apraksts

Interreg V-A Latvija – Lietuva pārrobežu sadarbības programmas 2014-2020 projekta LLI – 131 “Uzņēmējdarbības atbalsta sistēmas izveide un pieejamība Zemgalē, Kurzemē un Ziemeļlietuvā” (BUSINESS SUPPORT)

Šī gada 16.martā Kurzemes plānošanas reģions rīko semināru – darba grupu  “Produkta/pakalpojuma virzīšana tirgū”. Liepājas uzņēmējiem būs lieliska iespēja uzzināt vairāk par pārdošanu, vērtības definēšanu kā arī noskaidrot kā pasniegt savu produktu/pakalpojumu un protams gūt patīkamas emocijas un enerģiju lieliskā pasākumā.

Pasākumu vadīs Jānis Viegliņš, Pārdošanas skolas vadītājs un dibinātājs, pārdošanas, komunikācijas un izaugsmes treneris pie kura zināšanas un enerģiju gūst Latvijā labi pazīstami uzņēmumi.

Semināra – darba grupas ietvaros būs iespēja iepazīties ar projekta “Business Support” ietvaros izstrādātajiem materiāliem un rīkiem, kā arī izvēlēties sev tīkamāko no tiem lietošanai nākotnē!

Pasākums tiek organizēts Interreg V-A Latvija – Lietuva pārrobežu sadarbības programmas 2014-2020 projekta Nr. LLI-131 “Uzņēmējdarbības atbalsta sistēmas izveide un pieejamība Zemgalē, Kurzemē un Ziemeļlietuvā” (Business Support) ietvaros.

Informācija par pasākumu:

  • Norises vieta: Liepāja, Dārza iela 4/8, LV-3401
  • Norises laiks: 2019. gada 16.marts no plkst. 10.30-16.00.
  • Darba valoda: latviešu

Dalība bezmaksas!

Pieteikšanās līdz 2019. gada 14.marta plkst. 17.00, rakstot uz aigars.rudulis@kurzemesregions.lv

Semināra - darba grupas dienas kārtība

Reģistrācija

Pasākuma reģistrācija ir slēgta