Informējam: projekts ir beidzies un šobrīd konsultācijas nav pieejamas. Ja nepieciešama informācija par sociālo nozari, aicinām sazināties: pasts@kurzemesregions.lv 

Kurzemes plānošanas reģions Eiropas Sociālā fonda projekta „Speciālistu piesaiste Kurzemes plānošanas reģionam” (Vienošanās Nr. Nr.1VP/1.5.3.1.0/10/IPIA/VRAA/003/003) ietvaros (24.09.2010. – 30.06.2012.) ir piesaistījis 3 speciālistus: projektu koordinatori par sociālo nozaru programmām un projektiem (INGA KALNIŅA), INTERREG programmu projekta vadītāju un juriskonsultu.

Tādējādi, veicinot kvalitatīvāku projekta pieteikumu sagatavošanu, Kurzemes plānošanas reģions piedāvā visiem interesentiem saņemt nepieciešamās konsultācijas projektu pieteikumu izstrādes procesā (īpaši – sociālās nozares pārstāvjiem gatavojot pieteikumus 2. kārtas 2. uzsaukumam):

Piedāvājam aizpildīt 3 aptaujas-darba lapas, lai rastu turpmāko projektu idejas, noskaidrotu nepieciešamo palīdzību projektu pieteikumu sagatavošanā un fiksētu iespējamo sadarbības ar KPR formu un veidu.

Aptaujas-darba lapa 1 Aptaujas-darba lapa 2 Aptaujas-darba lapa 3