LLI-010 “DABAS TŪRISMS VISIEM (UniGreen)”

Izstāde tapusi Kurzemes plānošanas reģiona īstenotā projekta “Dabas tūrisms visiem” rezultātā. Tā ietvaros pagājušajā vasarā Kurzemes plānošanas reģions apsekoja visas Kurzemes dabas takas un sagatavoja Dabas taku ceļvedi par vairāk kā 80 dabas takām ar kopējo garumu 380 km. Apsekojumu laikā tika uzņemtas brīnišķīgas fotogrāfijas, no kurām daļa pārtapa izstādē. Foto ļauj ieskatīties visu Kurzemes novadu skaistākajās dabas takās un aplūkojami mazajā izstāžu zālē t/c Rīga Plaza pie ieejas “Ņujorka”.

Foto: Kurzemes plānošanas reģiona projektu vadītāja Alise Lūse

Nāc, apskati fotoizstādi, izvēlies, kura taka uzrunā visvairāk, iegūsti ceļvedi un dodies dabā! Dabas taku ceļvedis ir bezmaksas un pieejams izstādes telpā līdz ar citiem Kurzemes plānošanas reģiona sagatavotajiem ceļvežiem!

Visi dabas mīļotāji tiek aicināti arī dalīties ar saviem iespaidiem un bildēm no Kurzemes dabas takām savos Facebook un Instagram kontos, lietojot mirkļbirku #takoKurzemē. Visas vasaras gaitā reizi nedēļā Kurzemes plānošanas reģions izvēlēsies kādu laimīgo, kas balvā iegūs somu ar takošanas inventāru. Tako, tago, dalies ar bildēm un laimē somu! Vairāk par aktiju “Tako Kurzemē” var uzzināt Kurzemes plānošanas reģiona mājas lapā.

Izstāde sagatavota ar Interreg V-A Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020. gadam atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Projekta vadītāja
Aiva Jakovela
aiva.jakovela@kurzemesregions.lv