Kurzemes plānošanas reģions kopā ar MiniAkselerators ir sagatavojis un ikvienam interesentam iespēju 8.decembrī plkst. 14.00 tiešsaistē piedalīties   zibens-lekcijā, kur ir cieši sapakotas pamata zināšanas par to, kā sākt tirdzniecību Etsy platformā, kā sākt pārdošanu Amazon platformā un kādas citas produktu pārdošanas iespējas paver internets.

Pasākuma norises laiks: 8.decembrī plkst. 14.00
Pasākuma norises vieta: tiešraide Kurzemes plānošanas reģiona Facebook lapā
Temati, par ko uzzināsiet:
  • plkst. 14.00 kādi ir pārdošanas kanāli internetā, ar ko pelnīt;
  • plkst.15.00 kā gudri uzsākt pārdošanu Etsy platformā;
  • plkst.16.00 kā uzsākt pārdošanu Amazon platformās.
Pasākuma lektori:
  • Mikus Losāns (Ieskats visos pārdošanas kanālos) – uzņēmējs kopš 2005.g. Līdzdibinājis startup uzņēmumu TrustSearch, piesaistot 130 000€ investīcijas. Un Izveidojis Latvijas Universitātes Biznesa inkubatoru un Etsy miniAkseleratoru, ar ko jau 8 gadus nodod pieredzējušu uzņēmēju zināšanas apmācību veidā citiem.
  • Edīte Klīdzēja (Etsy) – izveidojusi 3 veiksmīgus Etsy veikalus. Pirmais veikals ir pārdevis vairāk kā 58 000 produktu kopš 2011.gada, kas ir lielākais pārdošanas apjoms Latvijā starp Etsy veikaliem. Edītes pieredze un zināšanas ļāvušas atvērt arī vairākus citus veiksmīgus Etsy veikalus. Lielākais Etsy veikals: LaserBeads.
  • Aivis Veļķeris (Amazon) – ekomercijā darbojas kopš 2016.gada, sākot ar eBay platformas izmantošanu uzņēmējdarbībā un pēdējo gadu laikā fokusējas tieši uz Amazon platformu. Aivim ir ASV reģistrēts uzņēmums, kas izmanto Amazon.com platformu, lai tirgotu dažādus produktus un strādā arī citā uzņēmumā, kur palaiž Amazon private-label produktus.

Papildu informācijai:

Baiba Kūma

Kurzemes plānošanas reģiona

Uzņēmējdarbības centra vadītāja

Tālr. +371 29190998

Striķu iela 2, Saldus, Saldus novads, LV-3801